"Efficiënter ondernemen!"logo

 

BUSINESSCASES 12FLEX

12Flex is een pakket dat in de basis aansluit op elke onderneming in iedere branche. Of je nu ZZPer bent, enkele medewerkers in dienst hebt of een grote onderneming drijft, 12flex is geschikt en op maat te maken voor jouw bedrijf!

Hieronder leggen we aan de hand van een aantal business cases uit wat 12Flex voor jouw onderneming kan betekenen en hoe je 12flex in jouw bedrijf kunt inzetten om je te ondersteunen bij je dagelijks werkzaamheden. Zodat je nog succesvoller en efficiënter kunt ondernemen.

Klantervaringen vind je terug bij onze referenties.

 

ZZPZZP'ER

Als ZZPer moet je alles zelf regelen. Met 12Flex wordt dit een fluitje van een cent. In 12Flex kun je al je opdrachten en afspraken beheren.

Lees meer...

businesscases12FLEX VOOR HET MKB

In het MKB heb je al genoeg aan je hoofd om je bedrijf draaiende te houden. Je komt vaak handen en uren tekort om je leveranciers op tijd te informeren, je klanten tevreden te houden en je medewerkers goed aan te sturen.

Lees meer...

businesscaseenterprise112FLEX ENTERPRISE

Voor een succesvolle enterprise is het belangrijk dat alle medewerkers en alle afdelingen het juiste doen op de juiste tijd.

Lees meer...

BemiddelingBEMIDDELING & DETACHERING

Opdrachten ontvangen, zoeken naar de beste uitvoerder, opdrachten eenvoudig uitzetten, de uren monitoren en met één muisklik de factuur bij je klant.

Lees meer...

UurtjefactuurtjeUURTJE FACTUURTJE

Als je als zzp-er voor meerdere opdrachtgevers werkt of als je in je onderneming met meerdere medewerkers aan verschillende opdrachten tegelijkertijd werkt, heeft 12Flex eveneens een heldere oplossing.

Lees meer...

MaatwerkMOANDERE SOFTWARE NIET TOEREIKEND

Zoek je al tijden naar een manier om jouw boekhouding en administratieve werkzaamheden eenvoudiger en sneller uit te kunnen (laten) voeren? Naar mogelijkheden om te besparen op je bedrijfsvoering?

Lees meer...

lexwelkomIK BEN LEX

 

KAN IK JE

HELPEN? 

 

030-6386160

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Sneller administreren?

 

Doe nu de Quickscan!

 

En binnen 10 seconden
weet je het!

 

 

 

 

 

 

demoDemonstratie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zelf ervaren hoe je meer rust en gemak kunt brengen in je dagelijkse werkzaamheden en meer dan 60% aan tijd en geld kunt besparen? Kom dan langs voor een demonstratie!


 

 

 

Lees meer...